Jdi na obsah Jdi na menu

Časté dotazy k masáži

 

 

Malé shrnutí na vaše nejčastější dotazy.

 

Jakou masáž si mám vybrat?

Na masáž se můžete dívat z čistě zdravotního hlediska v 30 min. zdravotní masáži a 60 min. relaxační masáži. Můžeme vytvořit smyslný rituál v meditační 90 min. masáži.  Aneb objevovat nové rozměry v 90 min. prožitkové masáži. Pokud nevíte, i přesto jakou masáž zvolit, ráda vám po telefonním rozhovoru poradím, jaký druh masáže je pro vás vhodný.

Charakter masáží ... a je do masáže zahrnuta také masáž penisu?

V 30 min. zdravotní masáži nedochází k masáži ani stimulaci penisu. Prostata je masírovaná za účelem prokrvení, vyprázdnění prostatických žlázek a jako doplněk při léčbě užívání antibiotik.

V 60 min. masáži nedochází vždy k přímé masáži penisu, nýbrž jen k jemné stimulaci společně s masáží prostaty. Jestliže při stimulaci dojde samovolně k ejakulaci, tak je to v pořádku.

Meditační masáž doporučuji mužům, kteří teprve s masážemi začínají nebo je to jejich úplně první. Masáž je vedena velmi pomalu, jemně se zaměření na uvolnění mysli a na jemné techniky masáže prostaty. Benefit získají muži, kteří již mají zkušenost s meditacemi. Ti se mohou dostat již velmi rychle do hlubokého intenzivního prožitku až transu. Masáž je vedena intuitivně dle tempa klienta.

Prožitkovou masáž si vychutnají muži, kteří již zkušenost s masáží zažili a prožili u ní velmi příjemné pocity. Kdo se rozhodl, že by rád hlouběji prozkoumal nové rozměry své sexuality přes anální masáž, tomu tuto masáž vřele doporučuji.  Čas je převážně věnován pánevní oblasti, masáži prostaty společně s masáží penisu. Jaké techniky více zařadíme do masáže vždy řeším s klientem při seznámení u čaje.

Dochází během masáží k ejakulaci?

Přestože během masáže dochází ke stimulaci, jemné masáži či masáži penisu, doporučuji se vyhnout, jakémukoliv očekávání zaměřenému na cíl – zejména, jako vyvíjet na sebe vyvrcholení. Průběh a závěr masáže se vždy odvíjí podle toho, jak moc jste připravený se v daném čase otevřít. Každý z vás má jiné tempo, zkušenost či záměr. Masáže prostaty májí především zdravotní, relaxační a prožitkový charakter a ejakulace není jejich primárním cílem, přesto k ní velmi často dochází.

Ostatní

Před každou masáží si ujasníme váš daný záměr návštěvy, masážní techniky, a hranice vaší intimity.

Do těchto zdravotních masáží přidávám kromě letitých zkušeností také vlastní intuicí, klid, jemné doteky a erotickou stimulaci. Zdravotním masážím prostaty se aktivně věnuji 6 let.

Pokud budete mít jakékoli dotazy k masáži, zavojete mi.
 

masaz-prostaty-leceni-zdravotni-masaze-pro-muze--2-.jpg